Бойовики риють окопи під Макіївкою й Веселеньким

Бойовики риють окопи під Макіївкою й Веселеньким

Укрінформ
Російське окупаційне командування посилює угруповання бойовиків та активно укріплює позиції на двох напрямках на Донбасі.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

"Новоайдарський (напрям - ред.). На передових позиціях підрозділів 11 стрілецького батальйону та 3 мотострілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) здійснюється фортифікаційне обладнання опорних пунктів. На рубежі н.п.Веселеньке - Хрящівка - Піонерське інженерно-саперною ротою 2 омсбр встановлюються мінні загородження", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними розвідки, на Слов’янському напрямку в районі н.п.Нижнє Лозове триває інженерне обладнання позицій мінометних підрозділів 1 мотострілецького батальйону 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве). Проводяться роботи з фортифікаційного обладнання передових позицій 1 мотострілецького батальйону 11 омсп (Макіївка).

"6 серпня ц.р. у районах н.п.Петрівське та Оленівка заплановано проведення часткової ротації особового складу передових підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк)", - додали в ГУР.

Розвідники також повідомляють, що українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, САУ, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм ракетних систем залпового вогню "Град" у районах н.п.Фащівка, Торез, Красний Луч та Донецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-