АТО: напружена ситуація на Маріупольському напрямку

АТО: напружена ситуація на Маріупольському напрямку

Укрінформ
Сьогодні, 5 серпня, бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку доби російські окупаційні війська 17 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО. Зокрема, 10 обстрілів зафікcовано на Маріупольському, 6 на Донецькому та 1 на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Маріупольському напрямку російські окупанти в продовж доби вели мінометний вогонь по опорних пунктах сил АТО на ділянці Мар’їнка – Красногорівка, застосувавши у тому числі заборонений калібр 120 мм. На півдні зони АТО у Богданівці та Чермалику ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, а у Гнутовому з великокаліберних кулеметів. По укріпленнях захисників в Старогнатівці та позиціях морських піхотинців у Широкиному окупантом застосовано БМП.

На Донецькому напрямку здійнювались ворожі обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів по Авдіївці. У Водяному та Зайцевому зафіксовано провокаційні обстріли зі стрілецької зброї. 

На Луганщині ворогом вівся неприцільний вогонь по захисниках Новозванівки. Там він застосував автаматичний станковий гранатомет «Полум’я», повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-