Українська розвідка заявляє про загрозу штурму на двох напрямках

Українська розвідка заявляє про загрозу штурму на двох напрямках

Укрінформ
Одразу на двох напрямках на Донбасі - Донецькому та Слов'янському - зберігається загроза штурмових дій бійцями незаконних збройних формувань.  

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зберігається загроза проведення російськими окупаційними військами штурмових дій на Донецькому і Слов'янському напрямках. Противник здійснює на сьогодні доукомплектування особовим складом, озброєнням, боєприпасами 3 і 5 окремих мотострілецьких бригад", - сказав він.

Скібіцький також додав, що достроково з відпусток та лікарняного відкликають бойовиків, які воюють на території тимчасово окупованої частини Донецької області: "З відпусток відкликано особовий склад і медичний персонал. Крім того, згідно з розпорядженням командуванням 1 АК здійснюється дострокова виписка з лікувальних закладів всіх легкопоранених військовослужбовців".

Він пояснив, що на території п’яти окупованих міст бойовики провели тренування медичного персоналу і установ з організації і прийому великої кількості поранених

"У населених пунктах Донецьк, Горлівка, Єнакієве, Макіївка, Харцизьк проведено тренування персоналу медичних закладів і установ з організації і прийому великої кількості поранених. Поставлено завдання відкрити тимчасові пункти для здачі крові та поповнити запаси медикаментів та продовольства", - поінформував Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-