Шахтарі перекрили міжнародну трасу Львів - Рава-Руська

Шахтарі перекрили міжнародну трасу Львів - Рава-Руська

Укрінформ
Шахтарі ДП "Львіввугілля", обурені затримками у погашенні заборгованості із зарплати, у с.Смереків перекрили міжнародну трасу Львів - Рава-Руська.

Про це повідомив у Facebook помічник нардепа Мусія Олег Стельмах.

"Пішохідний перехід у Смерекові. Розпочалося перекриття дороги шахтарями", - прокоментував Стельмах фотографії з місця події.

Раніше видання "Новини Прибужжя" повідомляло, що у п'ятницю, 5 серпня, гірники ДП "Львіввугілля" збираються пікетувати офіси компанії ДТЕК у Львові. "Ця компанія заборгувала галицьким гірникам 115 мільйонів гривень за відвантажене в червні-липні вугілля на Добротвірську і Бурштинську ТЕС", - зазначило інтернет-видання.

Як повідомляв Укрінформ, гірники вже вдавались до перекриття дороги на Польщу 29 липня. Тоді голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець заявив, що за травень і червень борг перед гірниками Львівщини становить уже 130 млн грн.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик обіцяв, що з шахтарями розрахуються до 27 липня. Кабмін своєю постановою саме 27 липня перерозподілив кошти й виділив на підтримку держпідприємств вугільної галузі 200 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-