Втрати бойовиків за добу перевалили за два десятки

Втрати бойовиків за добу перевалили за два десятки

Укрінформ
За минулу добу 9 бойовиків загинули та 14 отримали поранення.

Про це повідомляє у четвер Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зафіксовано чергові втрати в частинах та з’єднаннях 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. 3 серпня ц.р.: загинуло четверо та поранено шестеро військовослужбовців 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільших втрат зазнали підрозділи 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1-го армійського корпусу (АК) ЗС РФ, у т.ч. серед командирів нижньої ланки (загинули командир роти та взводу 1-го мотострілецького батальйону).

Крім того, до моргу Обласної клінічної лікарні ім. Калініна (Донецьк) доставлено п’ятьох загиблих, а до спеціального відділення, відведеного під шпиталь для російських військовослужбовців, – вісьмох поранених військовослужбовців зі складу спеціально сформованого на базі окремого розвідувального батальйону (Донецьк) 1 АК ЗС РФ розвідувального підрозділу "Волкодав" (рос.), який в ніч з 2 на 3 серпня здійснив невдалий диверсійно-розвідувальний вихід у районі населеного пункту Красногорівка, зазначили у ГУР МОУ.

Фото: ostracon.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-