"П'яний" наїзд на патрульних: водія затримали й відкрили справу

Фото, відео
Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження щодо водія, який в ніч на 2 серпня збив на Столичному шосе двох поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Обох співробітників патрульної поліції з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлено до лікарняного закладу. За вказаним фактом слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в прес-службі поліції, патрульні поліцейські, які виїхали для оформлення ДТП, огородили місце події світловідбиваючими конусами та почали складати процесуальні документи. У цей час, близько 22:30, 33-річний водій, керуючи автомобілем Opel Zafira, скоїв зіткнення з автомобілями Fiat Scudo та зі службовим поліцейським автомобілем Hyundai Sonata. У результаті ДТП двоє патрульних поліцейських отримали тілесні ушкодження.

За попередніми даними, водій Opel Zafira перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Зараз чоловік затриманий, з ним проводяться першочергові слідчі дії.

Слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фото, відео: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-