На Закарпатті невідомі намагались затягнути прикордонника в автівку

На Закарпатті невідомі намагались затягнути прикордонника в автівку

Укрінформ
На Закарпатті у понеділок група невідомих з шести осіб здійснила спробу перешкоджання виконання службових обов'язків дільничним інспектором прикордонної служби Мукачівського загону, який ніс службу неподалік кордону.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Невідомі напали на прикордонника та намагалися затягнути військовослужбовця в свою машину. Однак отримавши гідну відсіч, зникли на автомобілі в напрямку н.п. Ділове. За результатами проведених заходів встановлено двох громадян України, які причетні до даної події. По даному факту прикордонником подано відповідну заяву», - йдеться у повідомлені.

Представники Національної поліції у Закарпатській області склали документи щодо адміністративного правопорушення за ст. 178 КпАП та за ст. 185 КпАП, а інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі встановлюються інші особи, а також всі обставини та мотиви нападників.

Загалом, як зазначили у ДПСУ, з початку 2016 року підрозділами внутрішньої та власної безпеки зафіксовано майже 20 фактів погроз військовослужбовцям Державної прикордонної служби України, з яких п'ять пов'язані з пошкодженням майна та один - з фізичним насильством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-