У Вінниці десантники та спецпризначенці ходою відзначили день ВДВ

У Вінниці десантники та спецпризначенці ходою відзначили день ВДВ

Фото
Укрінформ
У Вінниці десантники та спецпризначенці відзначили День високомобільних десантних військ ЗСУ урочистою ходою центром міста.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив організатор ходи  – голова Громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

«Для тих, хто служив і служить нині в цих підрозділах - день особливий. Нові часи і нові випробування для тих, хто воює, а ветеранам – нагода згадати і живих побратимів, і тих, кого вже немає. Вирішили вшанувати усіх їх, тому і влаштували урочисту ходу центром Вінниці», - зазначив Слівінський.

За його словами, учасники маршу пройшли від меморіалу Героям АТО на пл. Європейській центральною вулицею міста Соборною до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям. Участь у ході взяли вінницькі ветерани-десантники, спецпризначенці та громадські діячі. Приєдналися до акції й представники 73-го морського центру з Очакова, 142-го  навчального центру з Бердичева, 3-го окремого полку з Кропивницького та 8-го окремого полку з Хмельницького, - учасники другого вінницького футбольного «Кубку героїв спецназу», який відбувся напередодні.

У центральному міському парку культури та відпочинку  біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся молебень за загиблими.

Фото: Depo.Вінниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-