На Прикарпатті стихія зривала дахи й піднімала у повітря паркани

На Прикарпатті стихія зривала дахи й піднімала у повітря паркани

Фото
Укрінформ
Сильний дощ, грози, град і посилення вітру на території Івано-Франківської області завдали сильної шкоди будівлям і посівам. На счастя, травмованих немає.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. 

"1 серпня о 14:15 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що в селі Фрага Рогатинського району близько 14:00 внаслідок погіршення погодних умов (сильний дощ, гроза, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру), за попередніми даними, знищено дерев’яну конструкцію та металеве покриття даху загальноосвітньої школи площею 850 м кв., пошкоджено покриття сільського клубу площею 20 м кв., металеве покриття церкви площею 40 м кв., металеве покриття двох житлових будинків площею 200 м кв., повалено п’ять дерев. Крім того, було пошкоджено посіви сільськогосподарських культур в селах Княгиничі (260 га гороху) та Приозерне (47 га ріпаку)", - йдеться в повідомленні.

На території району було знеструмлені 10 сіл.

Працівники пожежно-рятувальної служби розчистили автодорогу Івано–Франківськ - Львів в селі Фрага від залишків покриття та накриття школи, впалих дерев та повалених опор.

До ліквідації наслідків стихії було залучено 28 осіб та 6 одиниць техніки, з них - 6 чоловік та 2 одиниць техніки ДПРЧ-16 м. Рогатин.

На місці події працює мобільно-оперативна група Рогатинського РВ, працівники Рогатинського РЕМ, поліція, органи місцевого самоврядування та місцеве населення. Потерпілих та травмованих немає.

Фото: Управління ДСНС України в Івано-Франківській області 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-