АТО: на Донецькому напрямку окупанти застосували важку артилерію

АТО: на Донецькому напрямку окупанти застосували важку артилерію

Укрінформ
За минулу добу підтверджено 85 випадків відкриття вогню по позиціях наших сил АТО, з них 37 на Донецькому, 35 на Маріупольському та 13 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку окупанти застосували важку артилерію 152 та 122 мм. В районі Авдіївки вночі було особливо гаряче, ворог використав понад сто боєприпасів. Із мінометів різного калібру, гранатометів та кулеметів противник гатив по наших позиціях у Опитному, Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Неспокійно було у Майорську, Кам’янці та Троїцькому.

На Маріупольському напрямку по Широкиному та Мар’їнці окупанти застосували міномети різних калібрів. В Красногорівці вогонь вівся з 82 мм мінометів та стрілецької зброї. По Водяному та Старогнатівці працювали ворожі БМП. Біля Мар’їнки, Старогнатівки та Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери.

Близько 22.42 в районі Богданівки була виявлена ДРГ противника чисельністю до 5 осіб. Противник, наблизившись на відстань до 100 метрів, відкрив вогонь зі стрілецької зброї та АГС-17. Завдяки злагодженим діям особового складу вогнем у відповідь ворога було відкинуто. Тривало вогневе зіткнення 18 хвилин.

Також, противником велась повітряна розвідка в районі Новотроїцького.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Новотошківська, Новозванівки та Кримського противник хаотично обстрілював з 82 мм мінометів та гранатометів, провокуючи українських бійців на вогонь у відповідь. Поблизу Новоолександрівки, Станиці Луганської та Попасної застосовувались гранатомети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-