Свідки смертельного ДТП у Харкові хотіли лінчувати водія

Свідки смертельного ДТП у Харкові хотіли лінчувати водія

Укрінформ
У Харкові автомобіль BMW під керуванням місцевого мешканця смертельно травмував пішохода. Свідки аварії намагалися вчинити самосуд над водієм.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"30 липня о 22.50 до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Гвардійців Широнінців автомобіль BMW під керуванням місцевого мешканця смертельно травмував пішохода. Працівники слідчо-оперативної групи встановили особу загиблого. Ним виявився 52-річний мешканець міста Харкова. На місці події збирались більше 100 осіб. Люди поводились агресивно, заважали роботі поліції на місці ДТП та виявляли бажання самостійно розправитися з винуватцем дорожньо-транспортної пригоди", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що натовп розійшовся лише о 1:00 ночі 31 липня, до медичних закладів та до поліції заяв та звернень за даним фактом не надходило.

Щодо винуватця ДТП, то огляд на стан алкогольного сп'яніння 34-річного водія дав негативний результат. Чоловік також пройшов відповідне обстеження в Харківському обласному наркологічному диспансері.

Водій затриманий. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Автівку забрила на штрафмайданчик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-