Кримська

Кримська "Няша" вже прикрила 60 "екстремістських" сайтів

Укрінформ
Підконтрольна Москві прокуратура окупованого Криму відзвітувала про виконану за перше півріччя роботу у сфері «протидії екстремізму, тероризму і міжнаціональних відносин», зокрема про обмеження доступу до 60 інтернет-ресурсів «з екстремістським контентом».

Про це повідомляє Крим.Реалії.

«У 1 півріччі 2016 року першочергово прокурори акцентували увагу на недопущенні поширення ідеології екстремізму, зокрема, в інформаційно-телекомунікаційній мережі, протидії фінансуванню тероризму, припиненні діяльності організацій екстремістського і терористичної спрямованості та притягненні до відповідальності осіб, причетних до екстремістської діяльності і тероризму. З метою забезпечення обмеження доступу до 60 інтернет-ресурсів підготували та направили до Генеральної прокуратури Російської Федерації висновок щодо наявності в інформаційних матеріалах закликів до здійснення екстремістської та іншої протиправної діяльності», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цьогоріч регіональні прокуратури півострова ініціювали блокування десятків інтернет-сайтів. У відомствах стверджували, що ці сайти містили опис способів скоєння суїциду та обігу наркотиків, інформацію про продаж алкоголю у нічний час. У травні на території Криму був обмежений доступ до сайту Крим.Реалії проекту Радіо Свобода, але пізніше доступ відновили.

Як повідомлям Укрінформ, Роскомнагляд заблокував доступ до однієї із сторінок сайту Крим.Реалії на вимогу Генпрокуратури. За даними відомства, на цій сторінці було розміщене інтерв'ю з одним з лідерів Меджлісу кримських татар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-