АТО: найскладніша ситуація - на Донецькому напрямку

АТО: найскладніша ситуація - на Донецькому напрямку

Укрінформ
Сьогодні, 30 липня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З боку супротивника продовжується порушення режиму припинення вогню. Впродовж доби в районі проведення АТО російські окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, найбільш складна ситуація залишається на Донецькому напрямку, на який прийшлося 15 з 20 ворожих обстрілів. Із 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював наші укріплення в районі Авдіївки. Шахту «Бутівка Донецька» противник обстрілював з АГС та стрілецької зброї. Також гаряче було у Троїцькому та Верхньоторецькому.

На Світлодарській дузі працював ворожий снайпер та БМП. Біля селища Нижнє Лозове для провокацій ворог також застосував броньовану машину піхоти.

За інформацією прес-служби, на Маріупольському напрямку було неспокійно у Водяному та Мар’їнці. Там супротивник вів вогонь по українських опорних пунктах із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганщині з опівночі та впродовж дня зберігалося відносне затишшя, лише у Лопаскиному зафіксовано гранатометний вогонь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-