На Рівненщині автівка врізалась у маршрутку: троє загиблих

На Рівненщині автівка врізалась у маршрутку: троє загиблих

Укрінформ
У Рівненські області на автодорозі Київ-Чоп у ніч на суботу в ДТП потрапив пасажирський мікроавтобус, в результаті чого троє людей загинули, ще чотирьох госпіталізовано.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Сьогодні близько першої ночі на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця-2 Рівненського району у дорожньо-транспортну пригоду потрапив пасажирський мікроавтобус сполученням «Київ-Броди». У результаті ДТП одна людина загинула на місці, а ще двоє померли у реанімаційних відділеннях лікарень", - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний водій автомобіля «Volkswagen Crafter», житель Тернопільської області, рухаючись із Києва у напрямку Львова і здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив бокове зіткнення із автомобілем «SCANIA R480» під керуванням 51-річного жителя м.Дніпро.

Зазначається, що ще четверо людей із тяжкими травмами госпіталізовані до Рівненської обласної клінічної лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі правоохоронці встановлюють кількість пасажирів, яка була у мікроавтобусі, та проводять слідчі дії, аби ідентифікувати усіх учасників пригоди.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-