Черниш перевірив, чи можна відкривати КПП

Черниш перевірив, чи можна відкривати КПП "Золоте"

Фото
Укрінформ
Міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш та народний депутат України Ірина Геращенко перевірили готовність контрольного пункту в'їзду-виїзду "Золоте" на Луганщині до відкриття.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Луганській області.

"Сьогодні, 29 липня, з робочою поїздкою на контрольно-перепускний пункт в'їзду-виїзду «Золоте» у Луганській області прибули Вадим Черниш - міністр з питань тимчасово окупованих територій та народний депутат України Ірина Геращенко, яких супроводжували Юрій Клименко – заступник голови військово-цивільної адміністрації та виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДСНС України у Луганській області Микола Горохов. Метою візиту було визначення готовності до відкриття КПВВ «Золоте», обладнання його всім необхідним для забезпечення безпеки громадян тощо", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що керівництво завітало до Пункту надання допомоги Служби з надзвичайних ситуацій і впевнилось в його готовності надавати допомогу громадянам. Там можна буде дізнатися про шляхи вирішення соціальних проблем, отримати психологічну та медичну допомогу. В разі утворення  черги люди зможуть перепочити; для дітей навіть облаштовано ігровий майданчик.

"За підсумками робочої поїздки Вадим Черниш та Ірина Геращенко відзначили, що пункт надання допомоги готовий до виконання своїх функцій", - зазначили в службі.

Фото: lugansk.mns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-