АТОшники пікетують Харківську міськраду

АТОшники пікетують Харківську міськраду

Укрінформ
Учасники АТО пікетують Харківську міськраду, вимагаючи належних їм пільг, зокрема, безкоштовного проїзду в громадському транспорті.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Пікетувальників близько двохсот, в їх числі - чоловіки у військовій формі, з бойовими нагородами. У руках у них - прапори України, символіка "Союзу ветеранів АТО" і Всеукраїнського союзу ветеранів АТО".

"Ми як учасники бойових дій вимагаємо забезпечити пільги на проїзд у громадському транспорті. Частенько перевізники відмовляють нам у цьому праві, причому без пояснень, а контролю влади немає", - відзначив пікетувальник на ім'я Олександр.

За його словами, пікетувальники готові обговорити проблему за круглим столом за участю мера Харкова Геннадія Кернеса: "Ще краще - створити орган громадського контролю за перевізниками".

До пікетувальників вийшов заступник мера Харкова з питань інфраструктури Євгеній Водовозов.

"Влада робить у цьому напрямі усе можливе, зокрема, виділяє кошти з міського бюджету на компенсацію проїзду пільговиків у метро. Але з держбюджету на ці цілі не виділяється жодної копійки, і міськрада регулярно звертається з цього питання до Кабміну... Ми намагаємося контролювати процес на місці, застосовуємо дисциплінарні і фінансові санкції. Офіційно в Харкові не існує жодних обмежень на перевезення пільгового контингенту", - підкреслив Водовозов.

Учасники пікету передали Водовозову звернення про безкоштовний проїзд.

Порядок біля будівлі міськради охороняють наряди поліції. Інцидентів немає

Фото: varta.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-