Влада Первомайська теж прийняла

Влада Первомайська теж прийняла "тарифний" мораторій

Укрінформ
Первомайська міська рада першою в Миколаївській області ухвалила рішення про накладання мораторію на підвищення тарифів та цін за житлово-комунальні послуги.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив депутат Первомайської міської ради Тимур Глушко.

"Первомайська міська рада перша в Миколаївській області прийняла рішення про накладання мораторію на підвищення тарифів та цін за житлово-комунальні послуги. Також заборонено стягування пені з 1 липня 2016 року за несвоєчасне внесення оплати за житлово-комунальні послуги", - сказав депутат.

Документ прийнято на підставі проведеного в Первомайську опитування мешканців стосовно ставлення до формування тарифів. Понад тисяча первомайців поставили свої підписи проти підвищення.

"Ситуація в місті ускладнюється тим, що великі підприємства практично не працюють. У жителів Первомайська немає роботи, й, відповідно, зарплати. Додатковий тягар у вигляді необгрунтованих, непрозорих тарифів на теплоенергію, електроенергію, природний газ, воду люди просто не витримають", - зазначив депутат.

Місто Первомайськ – найбільше на Миколаївщині після обласного центру. Тут мешкає близько 70 тисяч людей. Варто зазначити, що подібні рішення готуються до винесення на сесії й інших рад регіону, в тому числі й обласної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-