На Одещині вилучили контрафактних цигарок на 1,3 мільйона

На Одещині вилучили контрафактних цигарок на 1,3 мільйона

Укрінформ
Податкова міліція в Одеській області з незаконного обігу вилучила тютюнових виробів на понад 1,3 мільйона гривень. 

Про це повідомляє сайт Фіскальної служби.

"Співробітниками податкової міліції Одеської області спільно з працівниками Державної прикордонної служби Котовського прикордонного загону у ході проведення слідчо-оперативних заходів по кримінальному провадженню за ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 212 КК України та в рамках операції «Акциз-2016» припинено спробу незаконного транспортування тютюнових виробів контрабандного походження з метою їх подальшої реалізації на території області", - йдеться в повідомленні.

У ДФС зазначають, що громадянин України на транспортному засобі здійснював незаконне перевезення тютюнових виробів контрабандного походження. На автошляху в с. Любомирка Подільського району Одеської області вказаний автомобіль затримано. Під час його огляду у кузові виявлено тютюнові вироби, незаконно ввезені до України з Молдови.

В результаті з незаконного обігу вилучено 72 500 пачок сигарет іноземного та вітчизняного виробництва, частково обклеєних підробленими марками акцизного податку, в асортименті («Арктика», «Мономах», «Марка», «Navigator», «Пётр Великий», «MatrixBlu», «Marchal», «Ленинград», «Ростов», «Beverly», «Прима») загальною вартістю 1 млн 354 тис. гривень. Слідчі дії тривають

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-