Жахливе ДТП на Волині: загинули четверо людей

Жахливе ДТП на Волині: загинули четверо людей

Фото
Укрінформ
Учора, 25 липня, близько 21-ї години до чергової частини Луцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Устилуг - Луцьк - Рівне» у  селі Усичі сталася аварія з потерпілими.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

«У легковику «Renault Kangoo» перебували 37-річний водій та 21-річний пасажир - жителі обласного центру. Водій, імовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого скоїв зіткнення з легковиком «Mercedes-Benz». За кермом легковика перебував 22-річний мешканець Рівненської області. В салоні автомобіля було ще двоє пасажирів - 21-річний та 27-річний мешканці Рівненської області. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Mercedes-Benz» від отриманих травм помер на місці пригоди. Пасажир автомобіля «Renault Kangoo» загинув на місці пригоди. Пасажир автомобіля «Mercedes-Benz» 27-річний рівнянин помер у кареті швидкої допомоги. 21-річного жителя Рівненської області із травмами доправлено до Луцької міської клінічної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 26 липня, у реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні помер водій автомобіля «Renault Kangoo».

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Фото: Волинські новини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-