Пожежники назвали ймовірну причину загорання суду в Харкові

Пожежники назвали ймовірну причину загорання суду в Харкові

Укрінформ
Пожежа в триповерховій будівлі на площі Небесної Сотні, 36, де розміщені Апеляційний суд Харківської області і Червонозаводський райсуд Харкова, локалізована.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів помічник начальника Головного управління Держслужби з НС у Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"Пожежа локалізована о 13:30. У момент прибуття пожежників вогонь охопив дерев'яні перекриття між першим і другим поверхами загальною площею більш як 20 кв.м. Через пустоти в конструкціях дим заповнив як нижні, так і верхній поверхи. Складність гасіння полягала в тому, що будівля стара, з пустотами в стінах і з дерев'яними конструкціями. Рятувальникам вдалося попередити поширення вогню на інші приміщення будівлі", - відзначив Лупандін.

За його словами, наразі триває ліквідація наслідків пожежі: "Люди евакуйовані, потерпілих немає".

"Пожежу гасили загалом півсотні рятувальників. Сума збитків уточнюється", - додав Лупандін.

За його словами, за першою версією причиною займання є коротке замикання електропроводки під навісною стелею на першому поверсі.

Як повідомляв Укрінформ, близько 12:30 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в будівлі на площі Небесної Сотні, де розміщено два суди. На місце події виїхали 7 відділень рятувальників. Будівля оточена, працюють правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-