Штаб АТО показав типовий контракт в

Штаб АТО показав типовий контракт в "міноборони ДНР"

Документ
Укрінформ
Контракт на проходження "військової служби" у російських окупаційних військах є "пустим папірцем", який не містить навіть жодних гарантій особі, яка його підписує.

Про це заявив під час прес-конференції в Антикризовому медіа-центрі у Краматорську начальник прес-центру штабу АТО полковник Валентин Буряченко, передає кореспондент Укрінформу.

"Якщо ми його проаналізуємо, то побачимо, що тут навіть немає ніяких зобов'язань чи гарантій, що стосуються військовослужбовця. Це якийсь пустий папірець з однією печаткою, яка нічого не варта", - зазначив Буряченко, коментуючи продемонстрований журналістам "контракт".

Згідно з "документом", контракт укладався 1 червня 2016 року між "МО ДНР" та громадянином Сорокіним Олександром Михайловичем на проходження "військової служби" протягом року у військовій частині №08801 - 1 окремій мотострілецькій бригаді 1 армійського корпусу (сформований на території т.з. "ДНР") Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ.

Поруч з цим, у штабі АТО продемонстрували інші захоплені нещодавно документи російських окупаційних військ: список особового складу одного з підрозділів, обхідний лист, список документів для списання військового майна, методичка з ведення ротного господарства, документ щодо організації системи харчування у підрозділах та частинах окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-