У Києві Lexus збив на смерть пішохода

У Києві Lexus збив на смерть пішохода

Фото
Укрінформ
На столичній Оболоні внаслідок наїзду автомобіля Lexus загинув 22-річний пішохід, розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Подія сталася вчора близько 22-ої години на вулиці Богатирській, що в Оболонському районі столиці. 35-річний водій автівки скоїв наїзд на пішохода, який внаслідок аварії отримав смертельні поранення», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група у повному складі. Відділом розслідування ДТП слідчого управління Головного управління Національної поліції у місті Києві відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі призначена низка експертиз, що визначать технічний стан транспортного засобу та швидкість його руху. Окрім цього, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об'єктивне дослідження всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто має будь-яку інформацію або відео стосовно даної події, звернутися у найближче відділення поліції або зателефонувати за номером 102.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-