У Дніпрі невідомі в масках пограбували пасажирів автобуса

У Дніпрі невідомі в масках пограбували пасажирів автобуса

Фото
Укрінформ
У Дніпрі невідомі в масках напали й пограбували пасажирів рейсового автобуса, що прямував за маршрутом "Дніпро-Одеса". Поліція розслідує розбійний напад, постраждали четверо підприємців, які їхали за товаром і мали при собі значні суми коштів.

Про це повідомили в прес-службі обласного управління поліції.

"24 липня о 16.50 четверо зловмисників із закритими масками обличчями під погрозою зброї скоїли розбійний напад на чотирьох приватних підприємців, які очікували відправлення в автобусі "Дніпро-Одеса", - йдеться в повідомленні.

Поліцією було встановлено, що нападники на автомобілі Volkswagen Touareg чорного кольору під’їхали до автобуса сполученням "Дніпро-Одеса", де знаходилися четверо приватних підприємців. Погрожуючи їм автоматом, ножем та викруткою, розбійники заволоділи майном потерпілих, зокрема грошима у сумі понад 276 тис. гривень та мобільним телефоном. Після цього вони сіли до автомобіля та зникли у невідомому напрямку.

Фото: dp.npu.gov.ua

По області одразу було введено оперативний план "Перехоплення". Наразі розшук зловмисників триває. Співробітники поліції опитують свідків події, вивчають відео, вилучене з камер відеоспостереження, відпрацьовують всі можливі версії події, проводять інші заходи, направлені на встановлення та затримання зловмисників і вилучення викраденого майна.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-