У ДТП за участю Lanos і маршрутки загинули офіцери поліції

У ДТП за участю Lanos і маршрутки загинули офіцери поліції

Укрінформ
Два офіцери поліції загинули напередодні увечері в ДТП за участю автомобіля Daewoo Lanos і маршрутного автобуса I-VAN в Індустріальному районі Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"У результаті ДТП за участю легковика і маршрутки загинули водій і пасажир Lanos - майори поліції поліцейського главку в Харківській області. Вони перебували у власному автомобілі в неробочий час", - зазначила Дубовик.

За її словами, в результаті ДТП постраждали чотири людини.

"З місця події в лікарню доправлено з багаточисельними травмами двоє пасажирів легковика, а також водія і пасажира автобуса", - додала Дубовик.

За її словами, прокуратура проводить досудове розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч.3 ст.286 КК України).

Зіткнення Daewoo Lanos і маршрутки, розповіли кореспондентові Укрінформу в патрульній поліції Харкова, було лобовим: "Тіла загиблих за допомогою гідравлічного інструменту витягували з розбитого Daewoo Lanos співробітники пожежно-рятувальної служби".

Як повідомляв раніше Укрінформ із посиланням на патрульну поліцію Харкова, напередодні близько 20:30 в Харкові на вулиці Сергія Грицевця зіткнулися авто Daewoo Lanos і маршрутний автобус. На місці загинули водій і пасажир легковичка, з травмами госпіталізовано двох пасажирів легковика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-