Сі Бриз-2016: в Одесу прибули два бойові кораблі ВМС США

Сі Бриз-2016: в Одесу прибули два бойові кораблі ВМС США

Фото
Укрінформ
До Одеського порту прибули два кораблі ВМС США, есмінець та великий десантний, що братимуть участь у навчаннях SeaBreeze-2016.

Про це повідомляє 5 канал.

"Кораблі ВМС США прибули для участі в багатонаціональних навчаннях SeaBreeze-2016. Есмінець оснащено пусковими установками з крилатими ракетами Tomahawk. А десантний корабель може перевозити до півтисячі морських піхотинців. Під час морської фази навчань буде задіяно 25 кораблів, не лише США та України, а й Туреччини та Румунії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня стартували українсько-американські навчання SeaBreeze-2016. Темою цього річного навчання є проведення багатонаціональної операції з безпеки у кризовому регіоні. Навчання плануються провести в Одеській і Миколаївській областях та у північно-західній частині Чорного моря.

Нагадаємо, що 23 липня український фрегат "Гетьман Сагайдачний" повернувся з міжнародних тренувань SeaBreeze-2016 за участі кораблів країн НАТО. Судно з гелікоптером на борту прибуло в Одесу на місце свого постійного базування.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-