На Київщині накрили нарколабораторію, де виготовляли амфетамін

На Київщині накрили нарколабораторію, де виготовляли амфетамін

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки в одному з населених пунктів Бориспільського району Київщини припинили діяльність нарколабораторії з виготовлення амфетаміну.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Нелегальне виробництво було розміщене у господарській будівлі на території приватної присадибної ділянки, яку орендував один з організаторів наркобізнесу. Під час обшуків правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, хімічні речовини та рідини, які використовуються для виготовлення психотропів, та майже сорок грамів готового амфетаміну", - зазначається у повідомленні.

Співробітники спецслужби встановили особу організатора наркобізнесу. Це - киянин. Він 20 липня у столиці намагався збути партію амфетаміну працівнику Головного управління Нацполіції у Києві. Співробітники СБ України проводили операцію із затримання зловмисників, але продавцеві вдалося втекти, спровокувавши дорожньо-транспортну пригоду у Дарницькому районі.

В автомобілі, який наркоділок кинув у середмісті Києва, правоохоронці вилучили залишки речовини схожої на амфетамін.

Триває досудове слідство у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Проводяться розшукові дії для встановлення місцезнаходження організатора, документується причетність інших осіб до діяльності нарколабораторії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-