Алчевськ і Стаханов мітингували проти мародерства окупантів

Алчевськ і Стаханов мітингували проти мародерства окупантів

Укрінформ
Одразу в двох містах окупованої частини Луганської області місцеві мешканці протестували проти мародерства та насильства з боку російсько-окупаційних військ.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора мешканці Алчевська та Стаханова (окупована частина Луганської області) провели стихійні мітинги,  протестуючи проти численних фактів мародерства, насильства та пограбувань з  боку російсько-окупаційних військ. Обурення місцевих мешканців викликав черговий резонансний злочин - спроба новоприбулих  бойовиків так званої «7-ї бригади» пограбувати та згвалтувати літню жінку. Ці негідники - росіяни: 30-річний Віталій Баєв та бойовик на прізвище Навєрхов", - сказав Лисенко.

Він також додав, що жителі Макіївки затримали бойовика, який підозрюється у пограбуванні і вбивстві родини місцевого підприємця.

"Також двома днями раніше мешканці Макіївки затримали бойовика зі складу т.зв. "11-го полку" противника - 32-річного Дениса Морозова, який підозрюється у вбивстві родини місцевого підприємця та пограбуванні його помешкання", - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-