На Центральному залізничному вокзалі у Києві

На Центральному залізничному вокзалі у Києві "міну" не знайшли

Укрінформ
У Києві поліція перевіряла інформацію про замінування залізничного вокзалу, вибухівку не знайдено. Під час відпрацювання місця події правоохоронцями було евакуйовано більше 1500 громадян.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора близько 20.30 до столичної поліції зателефонував чоловік та повідомив: на території Центрального залізничного вокзалу закладено вибухівку. Встановлено, що виклик надійшов з таксофону, розташованому в Солом’янському районі столиці. Правоохоронці та фахівці профільних служб одразу виїхали на місце події, огородили небезпечну територію та почали перевірку інформації", - йдеться у повідомленні.

Після ретельного огляду приміщень та прилеглої території спеціалісти не виявили будь-яких вибухонебезпечних предметів чи речовин. Змін у розкладі руху поїздів не відбувалось.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Псевдомінера встановлено. Ним виявився киянин, 1991 року народження. Поліція затримала чоловіка, коли він саме намагався здійснити хибне повідомлення до спецслужб про замінування Верховної Ради України та Київської міської державної адміністрації. Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідство триває.

Як повідомлялося, 18 липня також на Центральному вокзалі шукали вибухівку. Було евакуйовано понад тисячу громадян та сто співробітників вокзалу. Інформація про "замінування" не підтвердилася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-