Земельні схеми: мер Ірпеня втік із країни, а в мера Бучі йде обшук - нардеп

Земельні схеми: мер Ірпеня втік із країни, а в мера Бучі йде обшук - нардеп

Укрінформ
Генпрокуратура проводить обшук у мера Бучі Анатолія Федорука, а тим часом пов'язаний із ним через "земельну схему" мер Ірпеня Володимир Карплюк утік із країни.

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Володимир Ар'єв.

"З 6 ранку Генпрокуратура проводить обшук у сумнозвісного мера Бучі Анатолія Федорука у справі схематозного викрадення 900 гектарів лісу в Київській області. Його подільник, ще сумнозвізніший мер Ірпеня Володимир Карплюк - той який захоплював владу у Коцюбинському та організовував побиття активістів - залишив країну. Пацани ховалися за нормальним таким парканом, навіть вищим за той, що у Ляшка. Не допомогло", - написав він.

Нагадаємо, на початку квітня депутати селищної ради смт. Коцюбинське усунули з посади голови селищної ради Ольгу Матюшину. За даними ЗМІ, Матюшина подала дві заяви до правоохоронних органів щодо незаконного захоплення селищної ради та незаконного виготовлення нової печатки. Крім того, селищна голова подала позов до суду, щодо визнання рішення ради щодо виголошення їй недовіри незаконним.

14 квітня 2016 року Верховна Рада ухвалила постанову "Про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради у зв'язку з діями, що порушують Конституцію України та закони України, підривають принципи місцевого самоврядування, та суперечать інтересам територіальної громади смт. Коцюбинське, і призначення позачергових виборів". Парламент достроково припинив повноваження Коцюбинської селищної ради і призначив позачергові вибори селищної ради на останню неділю 90-денного терміну з дня набуття чинності цієї постанови.

14 травня в Коцюбинському відбулися зіткнення між правоохоронцями, які проводили слідчі дії в селищній раді Коцюбинського, і прихильниками партії "Нові обличчя" та мера Ірпеня Володимира Карплюка.

Фото: facebook.com/volodymyr.ariev

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-