Бойовики обстріляли перехід у Станиці, є поранені

Бойовики обстріляли перехід у Станиці, є поранені

Укрінформ
Бойовики обстрілюють КПВВ «Станиця Луганська», у результаті обстрілу один наш військовослужбовець отримав легке осколкове поранення.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«20 липня після півночі бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів били у напрямку КПВВ «Станиця Луганська». У результаті обстрілу один наш військовослужбовець отримав легке осколкове поранення», - йдеться у повідомленні.

«Обстріли з боку озброєних бандформувань мають систематичний характер. Більш того, ми констатуємо, що останнім часом ситуація на лінії розмежування загострюється. Але наші воїни беззаперечно дотримуються Мінських домовленостей і вогонь відкривають лише у відповідь при критично тяжких ситуаціях», - зазначив заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

Як повідомлялося, 19 липня ворог продовжував обстрілювати населені пункти Луганщини. Зокрема, увечері бойовики з підствольних гранатометів та великокаліберних кулеметів відкривали вогонь у напрямку села Новозванівка Попаснянського району. Водночас терористи з БМП, гранатометів різних типів та зенітної установки обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-