Довибори на Луганщині: семеро кандидатів готують позови

Довибори на Луганщині: семеро кандидатів готують позови

Укрінформ
Щонайменше сім кандидатів у народні депутати, які балотувалися на виборах в окрузі № 114, оголосили про своє рішення оскаржити в суді дії окружної виборчої комісії.

Про суть кандидатських претензій кореспонденту Укрінформу розповіла довірена особа кандидата Валерія Мошенського Сергій Єделев.

"На сьогоднішній конференції були присутніми кандидати Олексій Малеванець, Борис Лебедєв, ще хтось - і три довірені особи, в тому числі екс-першого заступника Туки Єлизавети Пушко-Цибуляк. Було сказано, що виборча комісія зробила все можливе, щоб поставити під сумнів результати виборів. Якщо о шостій ранку 17 липня прийняли постанову, яку мали прийняти за день до дня голосування, - про дозвіл Шахову замінити членів дільничних комісій. Люди приїхали на дільниці; хто захопив владу - той захопив, хто не зумів - чекав до вечора під дверима ДВК. Незрозуміло, що відбувалося, хто і як рахував голоси, чи мав на це право. Тому ці сім або вісім кандидатів подають позов на дії Окружної виборчої комісії", - повідомив Єделев.

Зазначимо, що якщо по чотирьох округах обробка протоколів вже закінчилася, а по двох залишилося обробити менше відсотка, то по Луганській області протоколів оброблено всього 70,67%.

Лідирує в окрузі представник партії "Наш край" Сергій Шахов, до якого як у його опонентів, так і у ЗМІ найбільше претензій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-