АТО: бойовики гатять

АТО: бойовики гатять "з усіх калібрів" по Авдіївці та Станиці

Укрінформ
Незважаючи на Мінські домовленості про суворе дотримання режиму припинення вогню, російські окупанти продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Упродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 16 обстрілів українських опорних пунктів.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Найнапруженішою ситуація склалася поблизу Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Тут противник обстріляв наших воїнів зі 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також, під мінометний вогонь калібру 120 мм та гранатометів потрапили укріплення сил АТО в Майорську, а поблизу Зайцевого ворог застосував стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку, за даними штабу, російські окупаційні війська з 82 мм мінометів та стрілецької зброї били по Красногорівці та Водяному.

"Крім цього, з підствольних гранатометів ворог обстріляв українських армійців під Новогнатівкою, зі стрілецької зброї поблизу Тарамчука, а біля Мар’їнки стріляв ворожий снайпер", - додали у прес-центрі.

На Луганщині з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та зенітних установок вогонь вівся по Станиці Луганській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-