Штепу привезли в суд, де заплановано відеодопит Тарути

Штепу привезли в суд, де заплановано відеодопит Тарути

Укрінформ
Екс-мера Слов'янська Нелю Штепу, обвинувачену у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і створенні терористичної групи, доставлено в Червонозаводський райсуд Харкова на чергове засідання по суті справи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Обвинувачена доставлена в суд у супроводі групи автоматників і службової собаки. Вона, як завжди, з зачіскою та манікюром, добре одягнена. На засіданні суду, як заплановано, допитають у формі відеоконференції свідка з боку захисту, екс-голову Донецької ОДА Сергія Таруту. У залі - рідні обвинуваченої, представники держобвинувачення і захисту.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 8 липня в Червонозаводському райсуді Харкова планувався відеодопит Тарути, але його перенесено через зайнятість судді в іншій справі.

24 травня Червонозаводський райсуд продовжив арешт Нелі Штепи ще на два місяці.

14 березня той же суд задовольнив прохання Штепи, щоб їй заздалегідь надавали перелік питань державного обвинувача.

28 березня суд відмовив у повній відеофіксації процесу над Штепою, а саме, виніс рішення про заборону відеозйомки допиту свідків.

Штепу було затримано 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-