На Хрещатику в Києві частково обмежили рух

На Хрещатику в Києві частково обмежили рух

Укрінформ
У зв'язку з виконанням робіт з будівництва другої нитки головного міського каналізаційного колектора буде тимчасово обмежено рух транспорту на частині вул. Хрещатик з 18 липня по 10 серпня.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ АК «Київводоканал».

«Протягом цього періоду буде перекрито (встановлено тимчасове дорожнє огородження) дві смуги правої сторони проїжджої частини вулиці Хрещатик на ділянці довжиною 45 метрів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, роботи проводитимуться на вул. Хрещатик навпроти будинку 27-а.

В "Київводоканалі" інформували, що в цьому році вже зведено тунельну частину колектора-дублера, загальною протяжністю 9 тис. 723 метрів.

31 березня, тунелепрохідницький комплекс вийшов на поверхню. Також здійснено затягування внутрішніх бетонних кілець трубопроводу. Наразі необхідно заповнити пустоти бетонною сумішшю для його фіксації.

Відтак на вул. Хрещатик, 27 буде влаштовано свердловину для прокладки трубопроводів (бетоноводу). Бетоновод буде закріплено безпосередньо в свердловині та прокладено у лотку тунелю. У блоках вторинної обробки влаштують отвори та підключать шланги бетоноводу. Після цього буде виконано роботи по нагнітанню розчину за обробку тунелю.

Роботи виконує підрядна організація ПАТ «Київметробуд» спільно з ПАТ «АК «Київводоканалом.

Як повідомлялось, будівництво другої нитки Головного каналізаційного колектора необхідне для забезпечення надійного водовідведення правобережної частини Києва - Оболонського, Подільського, частини Шевченківського районів і Вишгорода. Будівництво другої нитки розпочалося у 1994 році. Його загальна довжина становить 9,7 км, діаметр - 3 м. Завершити будівництво планувалося до Євро-2012, однак через відсутність фінансування у 2012-2014 рр. роботи практично не велися. Відновлення будівництва відбулося у 2015 році. Завершення робіт по будівництву другої нитки  колектора заплановано на липень 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-