У Дніпрі невідомі прикидаються членами ОПОРИ

У Дніпрі невідомі прикидаються членами ОПОРИ

Укрінформ
У Дніпрі, на дільниці 27 округу, де відбуваються вибори народного депутата, невідомі, що прикидалися членами громадянської мережі ОПОРА, погрожували спостерігачеві.

Про це заявили в регіональному представництві ОПОРИ, повідомляє Радіо Свобода.

За даними прес-секретаря мережі Юлії Лисенко, невідомі особи спортивної зовнішності погрожували спостерігачеві ОПОРИ, коли привезли на дільницю № 121305 пакети з харчами.

За словами голови комісії Вікторії Семчук, в пакетах була їжа. Коли спостерігач поцікавилася, ким були рознощики їжі, то виявилося, що в журналі реєстрації навпроти їхніх прізвищ написано ОПОРА, хоча спостерігачів із такими прізвищами ВГО "Громадянська мережа не подавала на реєстрацію. Голова комісії не змогла пояснити, з якими посвідченнями вони були, лише сказала: "З якимись червоненькими", – поінформували в ОПОРІ.

Як зазначили в організації, коли чоловіки виходили з дільниці, спостерігач ОПОРИ намагалася сфотографувати їх, після цього один з чоловіків погрожував розбити її телефон.

Напередодні регіональне представництво ГМ ОПОРА заявляло, що має інформацію про можливі провокації на довиборах – незаконне використання символіки або назви їхньої організації.

В організації попереджали, що їхні спостерігачі не мають при собі ніякої символіки. Натомість кожен офіційний спостерігач, як і належить, має при собі належне посвідчення спостерігача та зобов’язаний пред’явити його на вимогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-