У Херсоні знову

У Херсоні знову "замінували" дільниці

Укрінформ
На Херсонщині, де на виборчому окрузі №183 (Корабельний район міста Херсона та Білозерський район) проходять проміжні вибори до Верховної Ради, зафіксована чергова хвиля повідомлень про "мінування".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на джерело в облдержадміністрації.

"О 17.20 до поліції надійшли анонімні телефонні дзвінки про "мінування" у Корабельному районі міста Херсона та у Білозерському районі приміщень, де знаходяться 14 виборчих дільниць", - зазначили в ОДА.

Роботу "замінованих" дільниць припинено. Виборців та членів виборчих комісій евакуйовано. Вибухотехніки та кінологи шукають у приміщеннях дільниць та на прилеглій території вибухові пристрої.

Згідно з інформацією ОДА, школу №57 в Херсоні по вул.Шенгелія, в якій знаходяться три виборчі дільниці, замінували цього дня вже вдруге.

Як повідомляв Укрінформ, зранку невідомий чоловік телефоном поінформував поліцію про "мінування" у Херсоні та Білозерському районі будівель, де знаходились 16 виборчих дільниць. Спеціалісти-вибухотехніки та кінологи обстежили ці будівлі, але жодних вибухових пристроїв там не виявили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-