Довибори в Раду: поліція на Луганщині зафіксувала вже сім порушень

Довибори в Раду: поліція на Луганщині зафіксувала вже сім порушень

Укрінформ
Із 133 виборчих дільниць по округу №114 на даний час не відкрилась лише одна дільниця - №59 (Біловодський район).

Про ситуацію по 114 виборчому округу станом на 11.30 у Фейсбуці розповіла начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"До поліції надійшло 7 повідомлень про порушення виборчого законодавства. У Біловодському відділі поліції зареєстровано 4 повідомлення, у Новопсковському - 2, у Марківському – 1. До Біловодського відділу поліції надійшли повідомлення: від 46-річної жінки про те, що її немає в електронних списках членів комісії; про те, що із м. Старобільськ в напрямку смт. Біловодськ виїхали автобуси з невідомими особами; про те, що голова і заступник виборчої комісії перешкоджають виборчому процесу на одній з виборчих дільниць; про те, що на одній з виборчих дільниць в с. Семікозівка невідомі особи представилися новими членами комісії, документів, що підтверджують цей факт не надали", - зазначила Погукай.

Подібні ж повідомлення надійшли до Новопсковського відділу поліції. Зокрема надійшло повідомлення жінки про те, що на виборчій дільниці в с. Писарівка її не допускають до виборчого процесу, хоча за її словами вона – член виборчої комісії. Також надійшло повідомлення з місцевого органу прокуратури про те, що в мережі Інтернет викладені неправдиві відомості щодо смерті одного з кандидатів у народні депутати України по виборчому округу № 114.

До Марківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що одна з виборчих дільниць у с. Тишковка закрита у зв’язку з виявленням виборчих бюлетенів без необхідної печаті виборчої комісії.

Працівники поліції негайно реагують на всі повідомлення, що стосуються правопорушень виборчого законодавства. За всіма фактами проводяться перевірки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-