ОПОРА помітила

ОПОРА помітила "скандальних спостерігачів" на Чернігівщині

Укрінформ
На виборчих дільницях 206 виборчого округу в Чернігівській області спостерігачі від громадянської мережі ОПОРА помітили сумнівних спостерігачів, яку провокують сварки.

Про це повідомив координатор громадського спостереження за виборами в регіоні Святослав Бабіля.

"Спостерігачі ОПОРИ зафіксували групу із чотирьох осіб (троє чоловіків та одна жінка), які їздять виборчими комісіями та опитують членів ДВК про перебіг голосування, дуже прискіпливо обдивляються приміщення комісій, ведуть себе зухвало та провокують на скандал", - йдеться у повідомленні.

За словами Бабілі, підозрілих спостерігачів та журналістів було помічено на дільницях № 740694 (смт Ріпки) та № 741068 (м. Чернігів, вул. Текстильників, 30). Троє з них зареєструвалися представниками газети "Четверта влада". Зазирнувши в державний реєстр друкованих ЗМІ, представники ОПОРИ знайшли тільки два зареєстрованих в Україні видання з такою назвою: "Четверта влада - південь" у Севастополі та "Четверта влада. ЗМІ та реклама у Донецькій області" в Донецьку.

Крім цих людей, "ОПОРА" помітила й інших підозрілих людей, які відмовилися показувати посвідчення та реєструватися у журналі фіксації спостерігачів. Такий випадок мав місце на дільниці № 740673 (с. Суличівка Ріпкинського району). Голова ДВК навіть змушена була пригрозити викликати поліцію. Після того невідомі залишили приміщення дільниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-