Усі

Усі "заміновані" на Херсонщині виборчі дільниці вже працюють

Укрінформ
На Херсонщині усі 16 "замінованих" у неділю виборчих дільниць на виборчому окрузі №183 (Корабельний район міста Херсона та Білозерський район), де відбуваються проміжні вибори до Верховної Ради, після перевірки правоохоронцями відновили свою роботу.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Сьогодні о 07.54 на телефон "102" надійшло повідомлення про "мінування" п'яти херсонських шкіл, де розміщені виборчі дільниці. Згодом надійшов другий дзвінок про "мінування" однієї з виборчих дільниць у смт. Білозерка. Загалом по м. Херсону та смт Білозерка спеціалісти-вибухотехніки та кінологи обстежили 16 виборчих дільниць, але жодних вибухових пристроїв там не виявили. Наразі усі ці дільниці працюють. Більше повідомлень про мінування приміщень, де знаходяться виборчі дільниці, не надходило", - розповіли у відомстві.

Згідно інформації правоохоронців, телефонував про "мінування" невідомий чоловік. Розпочато його пошуки для притягнення до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-