У Херсоні

У Херсоні "замінували" шість виборчих дільниць

Укрінформ
На Херсонщині у Корабельному районі міста Херсона та Білозерському районі, де у неділю на виборчому окрузі №183 розпочалися проміжні вибори до Верховної Ради України, зранку почали "мінувати" виборчі дільниці.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла прес-секретар громадської мережі ОПОРА в Херсонській області Наталія Богренцова.

"За інформацією наших спостерігачів, які знаходяться зараз на виборчих дільницях, вже отримано (станом на 9 годину - ред.) повідомлення від невідомих осіб про мінування 6 виборчих дільниць у Корабельному районі та 1 дільниці у Білозерському районі", - розповіла Богренцова.

Наразі робота цих дільниць припинена. Виборці та члени виборчих комісій евакуйовані. Спеціалісти вибухотехнічної служби та кінологи шукають у приміщеннях дільниць та на прилеглій території вибухові пристрої.

Як зазначила Богренцова, на нинішніх проміжних виборах на 183 окрузі очікується низька явка виборців, а повідомлення про мінування дільниць можуть ще більш зменшити кількість виборців, які прийдуть голосувати.

Вона також повідомила, що наразі центральний офіс ОПОРИ у Києві терміново готує спеціальну пам'ятку для дільничних виборчих комісій з інструкцією як їм діяти в умовах, коли отримано повідомлення про мінування. Дана інструкція буде передана електронною поштою на виборчі дільниці у Корабельному і Білозерському районах, сказала Богренцова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-