Нацполіція повідомила про агітацію у «день тиші»

Нацполіція повідомила про агітацію у «день тиші»

Укрінформ
Нацполіція Луганської області повідомила про агітацію з боку окремих кандидатів і партій на окрузі №114 у «день тиші» в суботу.

Про порушення виборчого законодавства повідомив Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області.

«16 липня 2016 р. о 09.45 до чергової частини Біловодського відділу поліції надійшло повідомлення від 73-річної мешканки смт Біловодськ про те, що на подвір’ї свого будинку вона виявила конверти з грошима та агітаційними матеріалами кандидата України від однієї з політичних партій. Виїздом на місце події співробітниками слідчо-оперативної групи встановлено, що невідома особа підкинула на подвір’я її будинку конверт з написом «Политическая партия ХХХ. Человек слова – ХХХ. Луганщина – ХХХ» в якому знаходились календар на 2016 рік з аналогічним написом та ксерокопія грошової купюри номіналом 200 грн», - розповіли у Відділі комунікації ГУ НП.

Аналогічна ситуація зафіксована і в Новопськовському районі, де мешканці вранці на подвір’ї свого будинку виявляли конверти з ксерокопіями грошових купюр номіналом 200 та 100 грн та агітаційними матеріалами (по вул. Богдана Хмельницького – 15 конвертів).

Дані факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковані за ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї).

Нагадаємо, з 00:00 суботи в Україні настав так званий "день тиші" перед довиборами до Верховної Ради, які відбудуться 17 липня.

фото: Нацполіція Луганської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-