У Києві впіймали іноземного студента, який пограбував магазин

У Києві впіймали іноземного студента, який пограбував магазин

Укрінформ
Київські поліцейські впіймали зловмисника, який викрав товар в одному з супермаркетів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Серед ночі до чергової частини Голосіївського відділу столичної поліції зателефонували із супермаркету: один із покупців виніс товар без оплати. Працівники охорони намагалися затримати порушника, але той кинувся втікати. Слідчо-оперативна група управління поліції, яка їхала на виклик, побачила погоню. Поява правоохоронців не зупинила зловмисника. Замість того, щоб здатися без опору, він розпочав бійку з оперативним співробітником. Однак поліцейський швидко і вправно «скрутив» грабіжника, одягнувши на нього кайданки", - йдеться у повідомленні.

В управлінні поліції, куди доставили затриманого, з’ясували його особу. 20-річний хлопець виявився іноземним студентом одного з університетів столиці.

Варто відзначити те, що з нічного магазину він поцупив цілу сумку побутової хімії. Мотиви скоєння злочину буде встановлено під час слідства.

Наразі парубок знаходиться під вартою. За грабіж та опір правоохоронцям розпочато два кримінальні провадження, передбачені ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством) та ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв)  Кримінального кодексу України. За вчинення таких дій передбачено до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-