АТО: артилерія бойовиків тричі за день накрила Невельське

АТО: артилерія бойовиків тричі за день накрила Невельське

Відео
Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. З початку доби вони 26 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку під ворожі обстріли зі 122 мм артилерії тричі потрапили українські воїни у Невельському. З мінометів калібру 82 мм окупанти били по Зайцевому, Авдіївці, Верхньоторецькому та шахті Бутівка. Також, гранатомети противник застосував поблизу Опитного, бойові машини піхоти біля Майорська, а стрілецьку зброю - по захисниках Луганського і Троїцького", - зазначається в повідомленні.

Крім того, на Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти сил АТО в Красногорівці з мінометів калібру 120 мм. Крім цього, неподалік Старогнатівки по наших позиціях ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а в Широкиному - зі стрілецької зброї, поінформував прес-центр.

У штабі додали, що на Луганському напрямку противник здійснював неприцільний мінометний вогонь поблизу Новозванівки та Новоолександрівки, а Станицю Луганську обстріляв зі стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-