Бойовики обстріляли два КПП, поранений прикордонник

Бойовики обстріляли два КПП, поранений прикордонник

Укрінформ
Російські найманці обстріляли контрольні пости "Майорськ" та "Мар'їнка", у результаті один  військовослужбовець Держприкордонслужби отримав осколкове поранення.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"В районі проведення АТО незаконні збройні формування не припиняють вести вогонь по контрольним постам, що на лінії розмежування сторін. Черговий раз бойовики здійснили обстріли КП "Майорськ" та "Мар'їнка", на яких несуть службу прикордонники. Російські найманці використовували артилерію та стрілецьку зброю. Зокрема, вчора після 20.00 терористи з напрямку населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території, відкривали вогонь по позиціях контрольного посту "Мар'їнка". Обстріл вівся зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні бойовики з артилерії відкривали вогонь по позиціях КП "Майорськ". Обстріл вівся зі сторони Горлівки близько 1 години ночі, у результаті чого отримав осколкового поранення один з військовослужбовців Держприкордонслужби. Прикордоннику на місці надали першу необхідну допомогу та доправили в медичний заклад. Загрози життю українського захисника немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-