В АТО неспокійно - ворог б'є з артилерії, мінометів і бронетехніки

В АТО неспокійно - ворог б'є з артилерії, мінометів і бронетехніки

Укрінформ
Ситуація у зоні проведення АТО залишається неспокійною, сьогодні з опівночі та впродовж дня зафіксовано 21 ворожий обстріл позицій українських військових.

Про це повідомляє штаб АТО.

Зокрема на Маріупольському напрямку, грубо порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська із 152 та 122 мм артилерії накривали позиції українців у Красногорівці. Також із 152 мм артустановок та мінометів калібру 120 мм супротивник обстріляв українських воїнів у Мар’їнці. По Широкиному та Новотроїцькому били ворожі гранатомети, по Старогнатівці - великокаліберні кулемети та бронетехніка, а під Гранітним бойовики застосували стрілецьку зброю, зазначається у вечірньому зведенні.

У штабі поінформували, що на Донецькому напрямку після відносно спокійної ночі російські окупанти відкривали вогонь з 82 мм мінометів по укріпленнях українських бійців в Опитному. Захисників Авдіївки ворог обстріляв із гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу шахти Бутівка задіяв БМП.

На Луганщині по опорних пунктах українських військових у районі Новоолександрівки противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а по Троїцькому стріляв ворожий снайпер, додали у прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-