Під Будинком профспілок конфлікт і штовханина - поліція

Під Будинком профспілок конфлікт і штовханина - поліція

Фото
Укрінформ
Зранку в четвер близько 50 осіб намагалися проникнути у приміщення кафе у Будинку профспілок у Києві. 

Згодом туди підійшла ще одна група осіб у супроводі людей у камуфляжах, вони пошкодили встановлений поряд паркан. У результаті виник конфлікт між протестувальниками, які там були, а згодом – сутичка і штовханина.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Зранку невідомі прийшли до Будинку профспілок та пошкодили двері кафе, яке тут розташоване. На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліція забезпечує правопорядок, аби не допустити конфліктних ситуацій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до Шевченківського управління поліції звернувся охоронець вказаного закладу та повідомив, що близько п’ятдесяти осіб намагаються проникнути у приміщення. При цьому невідомі пошкодили вхідні двері закладу.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту, проводять роз’яснювальну роботу із групою осіб, які виступають проти функціонування кафе, та забезпечують правопорядок, щоб не допустити правопорушень.

Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Після проведення перевірки слідчі нададуть правову кваліфікацію цій події.

Згодом до Будинку профспілок підійшла ще одна група осіб у супроводі людей у камуфляжах, пошкодили встановлений поряд паркан. У результаті виник конфлікт між протестувальниками, які там були, а згодом – сутичка і штовханина. Правоохоронці втрутилися в ситуацію, створили коридор і вивели найактивніших учасників, аби доставити їх до Шевченківського управління поліції. Повідомлень про потерпілих у поліцію не надходило. Правоохоронці продовжують нести службу поблизу Будинку профспілок.

Фото: Артем Ковпак/Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець поінформував, що 14 липня комунальники розпочали підготовку до демонтажу двох незаконно надбудованих поверхів на Будинку профспілок у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-