АТО: Красногорівку терористи накрили вогнем із забороненої артилерії

АТО: Красногорівку терористи накрили вогнем із забороненої артилерії

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українських військових на Донбасі. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 - на Луганському напрямках.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку противник зі 122 мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. По Новгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82 мм мінометів. Крім цього, під вогонь 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили українські воїни в Авдіївці", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії та 120 мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - по захисниках Широкиного. Також, по опорних пунктах сил АТО у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗСУ в районі Станиці Луганській противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-