На Одещині невідомі обстріляли голову фракції

На Одещині невідомі обстріляли голову фракції "Батьківщина"

Укрінформ
Невідомі зловмисники обстріляли з травматичної зброї керівника фракції ВО "Батьківщина" в Чорноморській міській раді Одеської області Василя Бугайчука.

Про це повідомив голова ВМГО "Батьківщина Молода" Іван Крулько у Facebook

«Напад стався біля його будинку, куди він повертався з дружиною і дитиною між 22.00 і 23.00 в понеділок. Рідні досі перебувають в шоковому стані. В результаті нападу Василь Бугайчук отримав поранення стегна і обох гомілок. На місці події поліція виявила 9 гільз», - пише Крулько.

Однопартійці пов'язують напад на колегу з політичною діяльністю, оскільки, за їх словами,  «Василь бореться з корупцією серед владних структур, бореться з наркомафією, яка заполонила Чорноморськ».

За словами Крулька, це вже не перша НП стосовно Бугайчука: на нього було скоєно напад під час Революції гідності.

«Ми наполягаємо на тому, аби було проведене розслідування», - наголошує Крулько.

Головний спеціаліст відділу коммунікацій ГУ НП в Одеській області Дар'я Ярчук підтвердила, що депутат міської ради отримав травматичне поранення ноги, коли на підході до будинку проходив повз розташований поряд бар.

«Двоє неустановлених осіб зникли з місця події на автомобілі DAEWOO Lanos. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань», - зазначила Ярчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-