СБУшники затримали бізнесмена, який давав їм хабар

СБУшники затримали бізнесмена, який давав їм хабар

Укрінформ
Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала в Маріуполі бізнесмена, який намагався дати хабар співробітнику СБУ.

Про це повідомляють на офіційному сайті відомства.

"Правоохоронці затримали директора у маріупольській кав’ярні під час спроби передачі співробітнику СБ України авансу в розмірі чотирьохсот доларів США", - йдеться в повідомленні.

За інформацією СБУ, комерційна структура бізнесмена перевозила залізну руду та вапняк з найближчої залізничної станції до Маріупольського морського порту. Для мінімізації витрат підприємці при перевезенні вантажу перевантажували фури, за що неодноразово фірму штрафували працівники Нацполіції. Для "вирішення питання" директор автопідприємства звернувся з пропозицією до підполковника СБ України.

"Він запропонував сто тридцять тисяч гривень щомісячно за сприяння безперешкодному пересуванню перевантажених фур шляхами Донеччини", - зазначили в прес-центрі СБУ.

За словами співробітника спецслужби, якому пропонували хабар, комерсанти щомісяця перевозили до порту сто тисяч тонн залізної руди та тридцять тисяч вапняку.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 369 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-