АТО: ворог б'є з забороненої зброї на всіх напрямках

АТО: ворог б'є з забороненої зброї на всіх напрямках

Укрінформ
Російські окупаційні війська з початку доби 19 разів обстріляли українські підрозділи у районі проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. З початку доби вони 19 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО. Зокрема, 10 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 8 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Як уточнили у штабі, на Донецькому напрямку під ворожі обстріли зі 120 мм мінометів потрапили українські захисники у Майорську та Троїцькому. З гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти били по Авдіївці, Пісках та Луганському, а зенітні установки противник застосував поблизу Опитного.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти сил АТО в Старогнатівці з мінометів калібру 120 мм. У Широкиному та Мар’їнці по українських воїнах ворог стріляв з гранатометів та стрілецької зброї, а поблизу Новогригорівки - з БМП. Крім того, під Мар’їнкою активізувалися ворожі снайпери, зазначили у прес-центрі АТО.

На Луганщині вогонь вівся по захисниках Станиці Луганської з підствольних гранатометів, наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-